Leven met aandacht en de natuur mee

Vergaderen

-

Ontspannen vergaderen

Op onze sfeervolle locatie, weg van alle hectiek en voorzien van alle gemakken is het heerlijk vergaderen. Hier leven we met aandacht en de natuur mee en dat maakt onze boerderij een ideale plek voor presentaties, heisessies en trainingen. Klik hieronder voor onze mogelijkheden en arrangementen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Aanvullende activiteiten

Voor een ontspannen start van uw activiteit kunt u kiezen uit een van de landingsoefeningen. Deze oefeningen geven rust en focus voor een productieve dag. 

Om de vergadering, heisessie of training op een plezierige manier te onderbreken kunt u deze aanvullen met een van onze activiteiten:

Workshops
Spelletjes
Op stap
Meewerken in de tuin
Lezingen en trainingen

Binnenruimten

Onze locatie bestaat uit diverse binnen- en buitenruimten. De deel is ingericht met een beamer en projectiescherm waarbij diverse opstellingen mogelijk zijn voor ca. 24 personen.

Voorzieningen
In onze woonkeuken staan standaard twee grote stamtafels die uitermate geschikt zijn om te brainstormen, een opdracht uit te werken en uiteraard te lunchen. Dankzij een grote schuifpui kunnen de veranda en het terras (zo nodig overdekt) bij het keuken worden getrokken. Hierdoor behoort buiten vergaderen tot de mogelijkheden.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Buitenruimten

Bij goed weer kan de bijeenkomst naar het erf en boomgaard worden verplaatst. Een werksessie in de koepelkas of het wilgenprieeltje, een lunch of een borrel in de boomgaard en kruidentuin of afsluiten met een barbecue of pizzabuffet bij de vuurplaats.